неділя, 3 лютого 2013 р.

Оновлений інтерфейс мобільного і Android-версії YouTube

YouTube оновила інтерфейс для мобільної версії сайту і Android-додатку. Завантажити оновлену версію YouTube для Android можна в Google Play, отримати ж доступ до мобільної версії сайту можна за адресою m.youtube.com.



Згідно з профілем YouTube в Google+, оновлений додаток для Android може похвалитися «оновленим YouTube-досвідом, включаючи функцію Guide, що дає легкий доступ до ваших улюблених каналів і способів знайти нові». Варто відзначити, що оновлений інтерфейс доступний тільки для власників 10-дюймових планшетів. Новий додаток, до того ж, включає в себе ряд виправлень, які стосуються не тільки планшетів, але і всіх інших мобільних пристроїв.

Оновлена ​​мобільна версія YouTube виглядає майже так само, як і повна версія сайту. Зокрема, користувачі, як і у випадку з Android-додатком, зможуть насолодитися більш легким керуванням і функцією Guide. Відгуки на оновлений YouTube для мобільних пристроїв поки дуже неоднозначні: одним оновлення дуже подобається, інші ж заявляють про низку проблем.

Немає коментарів:

Дописати коментар