середу, 27 листопада 2013 р.

Twitter запустила програму альфа-тестування для Android

Схоже, в Twitter оцінили позитивно ідею програми бета-і альфа-тестування Android-додатків Facebook, тому що мережа мікроблогів теж запустила власну програму тестування попередніх версій мобільних додатків для людей, охочих перевірити останні нововведення до офіційного запуску.


Ініціатива Twitter називається Android Alpha Program. На відміну від аналогічної програми у Facebook, в якій можуть брати участь всі хто бажає, у Twitter вона розрахована тільки на попередньо запрошених за допомогою email-розсилки користувачів. Програма дозволяє отримати доступ до попередніх і експериментальних функцій і до особливого форуму Google Group, на якому можна ділитися відгуками і повідомленнями про помилки.

В Twitter запустили зазначену програму з причини зацікавленості у створенні більш привабливого для кінцевих користувачів мобільного додатку для платформи Android. Зрештою, Twitter тепер відкрита компанія і їй доводиться більше уваги приділяти прибутковості та показникам зростання числа користувачів. Android-додаток — лише один з багатьох факторів, на які компанії доведеться звертати уваги для задоволення інвесторів і підтримки курсу акцій на біржі.

Немає коментарів:

Дописати коментар