вівторок, 24 грудня 2013 р.

Оновлення Android 4.3 Jelly Bean вийшло для Sony Xperia Z, Xperia ZL, Xperia ZR і Xperia Tablet Z

Компанія Sony представила оновлення Android 4.3 Jelly Bean для цілого ряду пристроїв, включаючи смартфони Xperia Z, Xperia ZL, Xperia ZR і планшет Xperia Tablet Z.


Надалі, як очікується, оновлення Android 4.3 Jelly надійде для смартфонів Xperia T, Xperia TX, Xperia V і Xperia SP. Про терміни виходу прошивки для цих пристроїв поки не відомо.

Оновлення Android 4.3 Jelly Bean забезпечує зростання продуктивності роботи пристроїв Sony, поліпшення функціональності пристрою, оптимізацію інтерфейсу і більш плавну роботу графіки. Функція Sony Smart Social Camera, яка раніше з'явилася у Xperia Z1 тепер доступна і для вищевказаних пристроїв. Також були оновлені наявні програми до останніх версій (Messaging, MyXperia, Smart Connect, Small apps, TrackID, Sony Select). Поліпшення торкнулися і мультимедійних додатків, включаючи WALKMAN, Album і Movies, а також їх інтеграцію з хмарним сервісом Sony Entertainment Network.

Крім того, повідомляється про інтерфейс Xperia Themes, підвищенні захищеності пристроїв завдяки рішенню Xperia in Business для корпоративного сегмента і оновленні програми STAMINA для управління витратою енергії, в якому з'явилося більше опцій, що дозволяють продовжити термін служби батареї. У власників планшета Xperia Tablet Z завдяки функції Restricted Profiles тепер є можливість розмежування доступу до контенту між декількома користувачами, кожен з яких зможе встановити власні настройки, а також зарезервувати місце для зберігання своїх файлів.

Слід зазначити, що терміни виходу оновлення Android 4.3 Jelly Bean для пристроїв Sony можуть відрізнятися для різних регіонів.

Немає коментарів:

Дописати коментар