середу, 27 листопада 2013 р.

Google допоможе розробникам переводити свої додатки на іноземні мови

Google оголосила, що App Translation Service компанії тепер доступний всім розробникам Android. Інтернет-гігант представив даний інструмент ще на I/O 2013. Після анонсу деякі розробники змогли взяти участь у пілотній програмі.


Результати тестування виявилися настільки гарні, що керівники Google вирішили, що «просто повинні відкрити його (App Translation Service) для всіх». Дійсно, даний сервіс буде дуже зручний для розробників, адже вони отримають можливість запускати свої програми одночасно на декількох мовах в різних країнах, що істотно розширить їх клієнтську базу.

Крім того, сам процес перекладу на іноземні мови досить трудомісткий. App Translation Service повинен не тільки скоротити витрати розробників, а й значно прискорити цей процес. Втім, сам сервіс не буде безкоштовним, однак вихід на ринки зарубіжних країн повинен принести розробникам додаткові прибутки, які покриють витрати.

Конкуренція між мобільними операційними системами продовжується і App Translation Service може допомогти Google Play наздогнати свого головного конкурента.

Немає коментарів:

Дописати коментар